Leuk, leerzaam en verkeersveilig  leren autorijden.
 


     In 8 weken je rijbewijs Halen? Bij ons kan het!

 

Lekker snel je rijbewijs halen. Wie wil dat nu niet! Ben je meerdere dagen per week beschikbaar en in het bezit van je theoriecertificaat of heb je je theorie-examen op zeer korte termijn gepland? Dan is een rijopleiding in 8 weken echt iets voor jou! In deze periode les je meerdere keren per week en bereid je jezelf voor d.m.v. huiswerkopdrachten. Bij voorkeur vinden de rijlessen overdag plaats zodat je in drukker verkeer leert rijden. In de laatste week ga je op examen bij het CBR. 

Heb je niet zo'n haast met het behalen van je rijbewijs en je wilt toch beginnen, dan kun je gewoon 1x per week lessen. Je bent dan ongeveer 1 jaar bezig met het halen van je rijbewijs. Om een beter leerrendement te verkrijgen wordt 2x per week rijlessen aanbevolen. 

We leren je alles stap voor stap op een rustige en ontspannen wijze. Alle vorderingen worden bijgehouden in ons online systeem waar jij altijd inzage in hebt d.m.v. de rijbewijsapp. Tijdens de rijlessen leer je hoe je vlot, veilig en zelfstandig gedraagt in het verkeer. Je leert het autorijden in stappen. Je gaat steeds een stap verder, als je de vorige stap voldoende beheerst.

Als de handelingen op een goed niveau zijn en je bent geslaagd voor het theorie-examen, kun je een tussentijdsetoets doen (TTT). Deze toets is (nog) niet verplicht, je kunt er voor kiezen. Mocht je een examen afleggen spannend vinden, dan heeft de tussentijdsetoets zeker een meerwaarde.  In deze toets krijg je nog verbeterpunten aangegeven door de examinator van het CBR en kunt je bovendien vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen op het 1e praktijkexamen. 

Het praktijkexamen bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Ogentest
  • Voertuigcontrole
  • Rijden op aanwijzingen van examinator.
  • Zelfstandig route rijden d.m.v. navigatie.
  • Bijzondere manoeuvres.

* als je een tussentijdsetoets hebt gereden en vrijstelling hebt verdiend vervalt dit onderdeel bij het eerste praktijkexamen 

Vanwege het coronavirus is meerijden bij examens en toetsen helaas niet toegestaan en het dragen van een mondkapje is verplicht. 

Wij rijden in een Volvo V40 d2 R design.  Deze lesauto is van alle gemakken voorzien zoals: electrische verstelbare stoelen, lederen bekleding, digitaal dashboard, achteruitrijcamera, parkeerhulp enz. enz. 

Deze auto rijdt super fijn en is zelfs voor de wat kleinere personen een prima voertuig om mee te rijden. Tijdens het rijexamen gebruik je dezelfde auto als tijdens de rijles. 

 Plan hier je Try-out in deze prachtige lesauto.

Kaart
Opbellen
Info