Leuk, leerzaam en verkeersveilig  leren autorijden.
 


 Welkom bij International Driving Academy 

Welkom bij mijn rijschool. Mijn naam is Jorg en ik ben eigenaar/ rij-coach. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in het geven van rijles in meerdere categorieën, namelijk: auto, aanhanger, motor en bromfiets. Daarnaast heb ik verschillende specialisaties.  Persoonlijke aandacht, rust en een gezonde dosis humor zorgen voor een prettige sfeer in de lesauto. Gezamenlijk werken wij aan een mooi doel: het behalen van jouw rijbewijs! Kijk eens rustig rond op de verschillende pagina'. Voor vragen of het inplannen van jouw Try-out bel: 0648907137 of laat een bericht achter via het contactformulier

Waarom rijlessen bij International Driving Academy:

  • Persoonlijke aandacht
  • Altijd les van de zelfde rij-coach
  • Diverse Specialisaties
  • Duidelijke voorwaarden
  • Geen wachtlijsten, je kunt direct beginnen.
  • Betaling in termijnen mogelijk 
  • Online inzage in je voortgang en planning d.m.v. rijbewijsapp


 

Wij zijn dé rijschool van Gerwen en omgeving. Scherpe Prijzen, kwaliteit en klantgerichtheid maken onze rijschool tot "The Place to be ". Wij verzorgen rijlessen in de regio Eindhoven/Helmond.  

 

 


 

 

Reviews

.
18-07-21 19:57:20
Daan Van Erp
27-04-21 22:20:00
Fijne rijlessen gehad met Jorg. Elk onderdeel werd op een fijn tempo behandeld en ik heb veel gelachen in de auto. De perfecte voorbereiding voor het examen. Bedankt!
Jennifer Schoutese
07-02-20 16:18:51
Jorg is een erg fijne rij instructeur! Hij heeft erg veel geduld en legt alles goed uit. Zeker een aanrader dus!
Dylan van den Broek
04-02-20 15:41:04
Jorg, heel erg bedankt voor de fijne rijlessen! Ik heb een leuke tijd in de auto gehad en vind dat jij mij goed hebt leren rijden! Daarom ben ik ook geslaagd. Dank je wel!

 Kaart
Opbellen
Info